2017 IDŐSEK HAVI RENDEZVÉNYSOROZAT

  Segíteni határok nélkül

 Intézményünk, a Balmazújvárosi Nefelejcs Idősek Otthona több éves partneri kapcsolatban áll testvérvárosunk, Érmihályfalva Egészségügyi-Szociális Központjával. Több alkalommal került már sor szakmai napra, tapasztalatcserékre, melyek során megismerhettük egymás munkáját, ráláthattunk az ellátórendszerek hasonlóságára, különbözőségére.

Bár a működésünkben adódnak eltérések, mindkét intézmény az idősek ellátására szakosodott, így a mindennapi munkához szükséges igényeket könnyen átlátjuk, a hiányból fakadó nehézségeket átérezzük. Ennek nyomán nagy lelkesedéssel állítottuk össze a kollégák gyűjtéséből azt adománycsomagot, mely az alkalmazottak munkavégzéséhez szükséges holmikat (gumikesztyűt, köpenyt, mosdatókesztyűt, fertőtlenítőszereket, mosó- és öblítőszert), továbbá a bentlakók ellátáshoz szükséges kellékeket (betéteket, pelenkákat, sztóma- és katéterzsákokat) illetve ruhaneműket tartalmazta.

Ez év július 13-án csütörtök délelőtt Otthonunk képviseletében Béresné Lőrincz Erzsébet intézményvezető és Kovács Árpádné élelmezésvezető indult útnak adománnyal a érmihályfalvi, Munkácsy Mihály utcai otthonba.

Vendéglátóik Csűri József igazgató és Pap Laura Márta szociális asszisztens fogadták az adományt megköszönve azt, és a támogatásuk iránti lelkesedést, reményüket kifejezve, hogy lehetőség adódik majd a viszonzásra valamilyen formában.

Szeretnénk ez év során még támogatásunkkal segíteni a testvérintézményt, így jó szívvel fogadjuk a lakosság részéről is a felajánlásokat, melyeket a Nefelejcs Idősek Otthonának, vagy célzottan az érmihályfalvi Egészségügyi-Szociális Központ részére kívánnak adományozni.                                                                                                                                                                                                                                   2017. július  

 

RÓLUNK SZÓL A HÍR A BALMAZTV-n:

Karácsony előtt néhány nappal hangulatos műsorokkal várták a fellépők az Idősek Karácsonya alkalmából a gondozottakat a Nefelejcs Idősek Otthonában.
Először a Balmazújvárosi Alapfokú Művészeti Iskola növendékei ragadtatták el az idősebbeket, majd a lakóotthon néhány dolgozója karácsonyi műsorral kedveskedett a szépkorúaknak.
A műsorokat követően Vincze Misi bácsi 90 évesen is úriember módjára felkérte egy táncra a polgármesterünket. Megható pillanatokat élhetnek át kedves Nézőink! 

 

https://www.youtube.com/watch?v=gJOpNSTB8YE&feature=youtu.be

 

 

__________________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________________

 

 

 

Érmihályfalván jártunk:

https://www.ermihalyfalva.ro/hirek/Balmazujvarosi-vendegek-a-szocialis-koezpontban

2016. November 18.

 

 

Elérhetőség

Balmazújvárosi Nefelejcs Idősek Otthona

nefelejcsotthon.balmazujvaros@gmail.com

Veres Péter utca 57
Balmazújváros
4060

06/52-370-222

Keresés

Városunk:

 

www.balmazujvaros.hu/

 

google23340b4628fcd05e.html

© 2015 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode