Rólunk

Otthonunk a nyugodt környezet mellett segítőkész, minden területen a megfelelő szakképesítéssel rendelkező munkatársakkal várja kedves lakóit. Az igényesen berendezett szobák, a 24 órás ápolói szolgálat, a változatos étkeztetés, a széles programkínálat mind lehetőséget biztosít arra, hogy lakóink teljes kényelemben élhessenek.

Az elhelyezés 2-3-4 ágyas szobákban történik. A szobák és a közösségi helyiségeink világosak, korszerűen berendezettek, kényelmesen használhatók. Az épület a biztonságos közlekedés érdekében akadálymentesített.

Az otthon lakóinak a napi háromszori étkezést (igény szerint ötszöri) az önálló, 100 adagos főzőkonyha működtetésével, házias ízekkel biztosítjuk. Speciális étrend készítésével figyelembe vesszük az egyéni igényeket (epekímélő, cukorbeteg, vesebeteg diéta, szükség esetén pépes étrend).

Az intézmény lakóinak ruházattal, illetve a textíliával való ellátását a szükségletekhez igazítjuk. Helyben, a mosodában történik a textíliák mosása, szárítása, vasalása. Munkatársaink gondoskodnak az épület, ezen belül a szobák, a fürdőhelyiségek és a közösségi helyiségek folyamatos tisztántartásáról.

Egészségügyi ellátás keretében 24 órás szakszerű felügyeletet biztosítunk. Hetente két alkalommal illetve szükség szerint háziorvos vizitel, heti három alkalommal gyógytornász egyéni és csoportos tornát vezet a lakók számára. Havonta két alkalommal, illetve szükség szerint pszichiáter szakorvos látja el feladatát a lakó körében. A szakrendelésekre, vizsgálatokra az eljutást az intézmény autójával, betegkísérővel biztosítjuk.

Az ápolási - gondozási munka (egészségügyi, fizikai ellátás) mellett jelentős szerepe van a mentálhigiénés munkának, melynek keretében foglalkoztatási programunkat igyekszünk úgy kialakítani, hogy az biztosítsa a tartalmas öregkor megélésének lehetőségét, szellemi frissességük megőrzését és a programok rendszerességével, állandóságával, az otthonukban megszokott hétköznapi rutin hiányát pótolni a lakók számára.

További információért, kérjük, keressen fel minket elérhetőségeinken.

 

Elérhetőség

Balmazújvárosi Nefelejcs Idősek Otthona

nefelejcsotthon.balmazujvaros@gmail.com

Veres Péter utca 57
Balmazújváros
4060

06/52-370-222

Keresés

Városunk:

 

www.balmazujvaros.hu/

 

google23340b4628fcd05e.html

© 2015 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode